Purjehtijakurssin jatko

Kurssi sopii purjehtijakurssin käyneille tai muuta purjehduskokemusta omaaville, jotka haluavat kehittää miehistötaitojeen.

Kurssi toteutetaan retkikurssin muodossa, valitse siis omasi runsaasta valikoimastamme. Myös Välimeren kurssit sopivat tähän kurssitarkoitukseen.

Kurssilla kehitetään purjehtijakurssilla tai muuten opittuja taitoja kohti rutiiniosaamista. Kokonaisuuden ymmärtäminen auttaa itsenäisempään toimintaan. Tämä koskee kansityöskentelyä, purjeiden säätöä, ohjailua, jne. Katsomme myös karttaa, että saat kuvan reittisuunnittelusta. Sään vaikutusta käsitellään päivittäin, katsomme mm. sääkarttoja. Halutessasi voit myös harjoitella navigoinnin perusteita.

Kurssi antaa myös hyvät valmiudet jatkaa kohti purjeveneen kipparitaitoja, joita pääset opettelemaan saaristopäällikkökurssilla.

Teoriaa opiskellaan itseopiskeluna etukäteen tai sitten purjehduksen lomassa ja satamissa. Joka tapauksessa käytännön kurssista saa eniten hyötyä, jos on valmistautunut. Aloitamme ensimmäisenä päivänä klo 10 ja lopetamme viimeisenä päivänä klo 16, jollei kurssikohtaisesti ole toisin ilmoitettu tai sovittu.

 RETKIKURSSIT SUOMESSA JA ITÄMERELLÄ                RETKIKURSSIT VÄLIMERELLÄ